JäseneksiJos mielesi tekee päästä nauttimaan vauhdin hurmasta rallipoluilla, sprintissä tai vaikkapa karting-radalla, Sinun kannattaa liittyä autourheiluseuraan.

Muistathan, että vauhdikasta lajia voi harrastaa myös toimitsijana tai katsojana - silloinkin kannattaa olla seuran jäsen! Savonlinnan Urheiluautoiljat ry:n jäsenmaksut ovat vuodelle 2021

  • aikuisjäsen 40 euroa (uusilta ei liittymismaksua)
  • aikuisperhejäsen 35 euroa (kun mukana on perheestä nuorisojäsen, uusilta ei liittymismaksua)
  • nuorisojäsen 25 euroa (alle 15 v, uusilta ei liittymismaksua)
  • kannattaja- ja ainaisjäsen 300 euroa

SLUA on kuulunut AKK-Motorsport ry:n jäsenmaksupalveluun 1.1.2007 alusta. Jokaiselle vuonna 2020 jäsenenä seurassamme olleelle tulee kotiin joulukuun 2020 aikana jäsenmaksuviitesiirto, jolla jäsenmaksu maksetaan eräpäivään mennessä. Viitesiirto on henkilökohtainen ja sitä tulee käyttää. Uusia jäseniä ei voi maksaa toisen nimellä tulleella viitesiirtolomakkeella.
Uusien jäsenten tulee ottaa yhteyttä seuran jäsenmaksuyhteyshenkilöön (Titi, 050 355 9610, titi.pietikainen@gmail.com) ja antaa hänelle osoite- ym. tietonsa.
Kilpailijat - maksakaa jäsenmaksunne ennen tai samanaikaisesti lisenssimaksunne kanssa, niin saatte kilpailulisenssinne suoraan kotiin ilman turhia viivytyksiä.