Tervetuloa vauhdikkaaseen rallitapahtumaan kilpailijat ja katsojat sekä huoltotiimit

Lauantaina 26. tammikuuta klo 12.01 starttaa Savonlinnan torilta tämän vuoden HRT-sarjan aloittava Seurahuoneralli. Huikea rallireitti sisältää 70 km erikoiskokeita ja on kokonaispituudeltaan 165 km. Rallin huoltoparkki, jossa upeita historic-ralliautoja ja tämän päivän rajuimpia ralliohjuksia voi ihailla läheltä ja jutella kilpailijoiden kanssa, sijaitsee Automarket PRISMAn parkkialueella.  Seurahuonerallin kilpailukeskus sijaitsee Savonlinnan ydinkeskustassa torin laidalla sijaitsevassa rallin nimikkohotellissa. Kilpailun maali on myös torilla. Reitti kiertelee muutaman edellisvuoden tavoin kaupungin itäpuolella. Erikoiskokeet on viety juoheville, pohjiltaan kestäville ja ohituksillekin tilaa tarjoaville väylille. Ja tiet ovat upean talvisia, koska lunta on paljon (n. 60 cm) ja tiepohjat ehtivät jäätyä hyvin talven aluksi.

Seurahuoneralli on HRT-osakilpailuna samalla myös HRTT-tasanopeussarjan, Aircooled.fi VW Rally Serien sekä BMW Ralli-sarjan mestaruusosakilpailu. Lisäksi ralli tarjoaa sekä Itä- että Kaakkois-Suomen alueiden harrastajille mahdollisuuden kerätä aluemestaruusosakilpailupisteitä. Kilpailussa on historic-luokkien lisäksi myös omat nuotitettavat ja ei-nuotitettavat luokat. Rallin nuotituspäivä on perjantai 25.1., jolloin nuottiluokkien kuljettavat kiertävät rallireittiä tekemässä merkinnät kilpailua varten.

Rallin aikataulun löydät tästä.

RALLIPASSIT MYYNNISSÄ TO 24.1.2019 KLO 12.00 ALKAEN. Hinta S-Etukortilla 15,- (norm. 20,-)

Rallipassien ostopaikat: PRISMA, SOKOS, ABC-SAVONLINNA, St1 Kerimäki, NESTE Mertala ja NESTE Hernemäki.

 

Rallikatsojille paljon nähtävää

Näe ralliautot läheltä Savonlinna torilla lähtö- ja maalipaikalla. Lähtö on klo 12.00 ja 1. autoa odotetaan maaliin noin klo 17.00.

Rallireitin varrelle kannattaa mennä myös katsomaan ralliautojen huimaa vauhtia. PRISMAn huoltoparkkiin pääset myös rallipassilla vapaasti.

ONLINE-Tulokset

Tulokset löytyvät: www.ajaksi.fi