30.01.2021 Ilomantsi ralli tarvitsee talkoolaisia
29 joulukuun, 2020

Reipasta Joulua ja Vauhdikasta Uutta Vuotta!

Reipasta Joulua ja Vauhdikasta Uutta Vuotta!

Arvoisat Savonlinnan Urheiluautoilijoiden jäsenet, päättymässä oleva autourheiluvuotta 2020 jarrutti korona. 

Koko joukko kisoja niin ralli, jokkis kuin karting –puolellakin päästiin kuitenkin ajamaan. Kiitos kaikille jäsenillemme, jotka kannoitte menestyksekkäästi seuramme värejä kilpailuissa, otitte osaa rallien järjestelyihin tai muulla tavalla olitte mukana toiminnassamme. Kiitos! Ja onnea menestyksestä!

Savonlinnan Urheiluautoilijat on olemassa ja toimii jäseniään varten. Haluamme aktivoida jäsenistöä yhä aktiivisemmin osallistumaan kilpailutoimintaan, sekä tekemään töitä alueen autourheilun sekä turvallisen liikennöinnin eteen. Pienenä kannustuksena ja kädenojennuksena SLUA tukee jäseniään osallistumaan kilpailuihin vuonna 2021 seuraavasti: Kun osallistuu SLUA:n edustajana vähintään kolmeen (3) AKK:n alaiseen kilpailuun vuoden 2021 aikana, niin seura tukee AKK:n määrittelemän lajikohtaisen lisenssimaksun verran kilpailijaa. Tuki edellyttää, että kilpa-autossa tai kuljetuskalustossa (esim. karting) on kilpailuissa kiinnitettynä Savonlinnna UA:n seuratarra (teemme uudet) ja lisää some –postauksiinsa näkyviin Savonlinnan Urheiluautoilijat esim. hästägillä #savonlinnanua Lähetä lista osallistumistasi kilpailuista ja kuva kilpailukalustosta sekä tilinumero kauden jälkeen joulukuun 4. päivään 2021 mennessä sähköpostilla allekirjoittaneelle arto.tolvanen@grafical.fi niin maksamme lisenssimaksun tilillesi. 

Jo tässä vaiheessa tiedämme, että SLUA:n värejä ensi vuonna edustaa ralleissa joukko uusia (tuttuja) nimiä: esimerkiksi F-Rallisarjan tuoreet juniorimestarit Tomi Huttunen ja Niko Bergström (Honda Civic Type R), ruokakauppakenraali Teuvo Niskala (Skoda Fabia R5), sekä aina Toyotaa kovaa tuova Janne Nousiainen. Talven ensimmäinen testierikoiskoe pyritään järjestämään kun kelit sallivat. Ilmoittelemme siitä tarkemmin. 

Myös karting eli aktiivista kesää. Erityisonnittelut vielä kaikille aktiivikilpialijoille ja palkintoja pokanneille sekä erityisesti nuorille vasta-alkajille. Toivotaan ensi kesälle hyviä ajokelejä! Laittakaa s-postilla esityksiä allekirjoittaneelle millaisia asioita seuran karting-toiminnassa tai olosuhteissa tulisi kehittää? 

Haluamme nostaa seuran ja jäsenten näkyvyyttä myös somessa. Uudet verkkosivut otamme myös käyttöön ensi vuoden aikana. Etsimme/rekrytoimme myös uutta henkilökuntaa rallijärjestelyihin ja kilpailutapahtumiin esim. kilpailusihteereitä, eli jos toiminta yhtään kiinnostaa niin vinkaa minulle. Tarjolla on mielenkiintoista puuhaa mukavassa porukassa. 

Koronapandemian takia päädyimme olla järjestämättä meille tammikuussa 2021 tarjolla ollutta Historic-rallia, vaikka pääyhteistyökumppanikin oli jo sovittu. Palaamme asiaan helmikuussa 2022. Tarkista jo nyt onko toimitsijalisenssisi voimassa, sekä jos haluat hankkia lisenssin tai nostaa lisenssiluokkaa, ilmoittele siitäkin minulle. Lisenssikoulutuksia on alueella ensi vuoden aikana. Lisenssiasioista lisätietoja titi.pietikainen@gmail.com

Mukavaa, että olet SLUA:n jäsen! 

Iloista Joulua ja menestystä vuodelle 2021

 

Arto Tolvanen
Savonlinnan Urheiluautoilijat ry
puheenjohtaja 2021
0500 656 492
arto.tolvanen@grafical.fi

 

Comments are closed.