SOITA
0500 656 492
S-POSTI
arto.tolvanen@grafical.fi
SIJAINTI
Talvisalonkatu 16 A 3, 57100 Savonlinna

Seurahuoneralli

Vauhdikas ja talvinen rallitarallielämys toi paikalle 2000 rallifania

Lauantaina 26. tammikuuta starttasi Savonlinnan torilta HRT-sarjan aloittanut Seurahuoneralli. Huikea rallireitti sisälsi 70 km erikoiskokeita,  kokonaispituudeltaan 165 km. Rallin huoltoparkki, jossa upeita historic-ralliautoja ja tämän päivän rajuimpia ralliohjuksia voi ihailla läheltä ja jutella kilpailijoiden kanssa, sijaitsi Automarket PRISMAn parkkialueella.  Seurahuonerallin kilpailukeskus sijaitsi Savonlinnan ydinkeskustassa torin laidalla sijaitsevassa rallin nimikkohotellissa, Original Sokos Hotel Seurahuoneella. Kilpailun maali oli myös torilla. Reitti kierteli muutaman edellisvuoden tavoin kaupungin itäpuolella. Erikoiskokeet oli viety juoheville, pohjiltaan kestäville ja ohituksillekin tilaa tarjoaville väylille. Ja tiet olivat upean talvisia, koska lunta oli paljon (n. 60 cm) ja tiepohjat ehtivät jäätyä hyvin talven aluksi.

Seurahuoneralli oli Historic Rally Trophyn osakilpailu ja samalla myös HRTT-tasanopeussarjan, Aircooled.fi VW Rally Serien sekä BMW Ralli-sarjan mestaruusosakilpailu. Lisäksi ralli tarjoaa sekä Itä- että Kaakkois-Suomen alueiden harrastajille mahdollisuuden kerätä aluemestaruusosakilpailupisteitä. Kilpailussa oli historic-luokkien lisäksi myös omat nuotitettavat ja ei-nuotitettavat luokkansa. Rallin nuotituspäivä oli perjantai 25.1., jolloin nuottiluokkien kuljettavat kiertävät rallireittiä tekemässä merkinnät erikoiskokeista kilpailua varten.

Rallin aikataulun löydät tästä.

RALLIPASSIT MYYNNISSÄ TO 24.1.2019 KLO 12.00 ALKAEN. Hinta S-Etukortilla 15,- (norm. 20,-)

Rallipassien ostopaikat: PRISMA, SOKOS, ABC-SAVONLINNA, St1 Kerimäki, NESTE Mertala ja NESTE Hernemäki.

Rallikatsojille paljon nähtävää

Ralliautoihin voi tutustua läheltä Savonlinna torilla lähtö- ja maalipaikalla. Lähtö tapahtui klo 12.00 ja 1. auto saapui maaliin klo 17.15.

Rallireitin varrelle pääsi katsomaan ralliautojen huimaa vauhtia. PRISMAn huoltoparkkiin pääset myös rallipassilla vapaasti.

ONLINE-Tulokset

Tulokset löytyvät: www.ajaksi.fi